Bazelmans AVR kiest Meyer Sound 1100-LFC Subwoofers

Bazelmans AVR kiest als eerst verhuurbedrijf voor Meyer Sound 1100-LFC Subwoofers.

avrlogoJuli 2013: Bazelmans AVR heeft als eerste professional in licht, beeld en geluid zijn zeer veelzijdige verhuurassortiment uitgebreid met Meyer Sound 1100-LFC subwoofers en JM-1P topkasten.  "Bazelmans AVR profileert zich met premium oplossingen aan de bovenkant van de markt", vertelt Roland Mattijsen als distributeur van Meyer Sound in Nederland enthousiast. Meyer Sound 1100- LFC subwoofers leveren altijd en overal enorme geluidsdrukken, ondanks de compacte afmetingen.

Eigenaar Wiljan Bazelmans is in zijn nopjes met de uitbreiding van het assortiment met Meyer Sound 1100-LFC subwoofers en JM-1P topkasten. Bewust kiest hij al jaren voor het toonaangevende Amerikaanse merk Meyer Sound. Kwaliteit verloochent zich niet, motiveert hij zijn keuze voor Meyer Sound. "De lat van Bazelmans AVR ligt altijd hoog. Een keer op topniveau presteren is geen kunst. Het is onze ambitie om voor elke opdrachtgever het onderste uit de kan te halen. Vaak goed is niet voldoende. Het moet altijd goed zijn. Meyer Sound bevestigt mijn keuze keer op keer".

State-of-the-art apparatuur

De investering in Meyer Sound 1100-LFC luidsprekers is volgens Roland Mattijsen een grote stap voorwaarts: "Deze uitbreiding maakt van Bazelmans AVR een aanbieder die aan de deur klopt van grote dance-events en stadionconcerten. Met de Meyer Sound 1100 LFC LowFrequency Control Elements heeft hij nu ook de state-of-the-art oplossing in huis voor de weergave van sublage frequenties. Ik denk dat er op dit moment nog weinig aanbieders in de markt zijn met een vergelijkbare uitrusting".

avraem

 

Vlnr: Eric Mattijsen, Wiljan Bazelmans, Benjamin Hollenberg

Infill bij grote producties

Met de Meyer Sound JM-1P kiest Bazelmans AVR voor een stapelset die ook verticaal en horizontaal gevlogen kan worden. Het aantal toegepaste luidsprekers bepaalt de openingshoek. Bij sommige evenementen of concerten kan niet gevlogen worden met een zogenoemde banaan, geeft Ronald Mattijsen tekst en uitleg bij de keuze. Bijvoorbeeld door een gebrek aan ruimte of door een beperking van het budget. Deze oplossing met een groundstacked luidsprekersysteem is ideaal als hoofdsysteem bij kleinere producties. Daarnaast verzorgt de Meyer Sound JM-1P op zeer krachtige wijze de infill bij grote producties.

Ambitie waarmaken

Roland Mattijsen snapt de keuze van Bazelmans AVR voor Meyer Sound luidsprekers heel goed. "Dit Amerikaanse merk behoort al ruim 30 jaar tot de absolute top in luidsprekersystemen", zegt hij tot slot. Leuke bijkomstigheid van de laatste investering is de mijlpaal die Bazelmans en Audio Electronics Mattijsen samen bereikt hebben. De grens van honderd Meyer Sound luidsprekers is overschreden. Dat zegt veel over de ambitie die Bazelmans AVR heeft en waarmaakt. Naast de eerder genoemde Meyer Sound luidsprekersystemen beschikt Bazelmans AVR onder andere over Meyer Sound Melodie en MICA line-array systemen, 700HP subwoofers en het complete pakket Ultra-series luidsprekers.

 

Aanvullende informatie over de Meyer Sound LFC1100 subs en de JM-1P horizontale aray luidspreker.

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits