Custom Solutions

Hoeveel er ook te koop is, vrijwel dagelijks blijkt er behoefte aan een custom-made oplossing voor de specifieke klant, situatie of toepassing. Niet veel aspecten van ons bedrijf zijn zo representatief als onze custom-made producten: uniek, innovatief, een uitdaging en een gewaardeerde oplossing voor de klant. Sommige oplossingen zijn strikt eenmalig, sommige zijn inmiddels geworden tot standaardproducten.

AEM ontwerpt en bouwt in zeer uiteenlopende technieken, waarbij de vraag van de klant, oplossingen en gebruiksgemak altijd leidend zijn. Vrijwel altijd zit de oplossing in een combinatie van:

  • Analoge audio schakelingen (pre-amps, VCA's etc)
  • Digitale audio schakelingen (AD/DA, format converters etc.)
  • Micro-processor besturingen (logic en GIU displays)
  • Netwerk interfaces (embedded webservertjes, monitoring)
  • Hoog frequent techniek (tbv audio overdracht of besturing
  • Mechanica (behuizingen, juiste plek voor juiste knop, ophangingen. constructies etc)

 

AEM Custom Oplossingen (van voorraad product tot voorbeelden wat er zoal mogelijk is)

TP6X16A

De TP6X16A is een geavanceerde hoog-vermogen spanningsdistributie unit. De unit biedt 6 individueel beveiligde, sequentieel in te schakelen 230VAC spanningsgroepen, allen met volledige 16A capaciteit. Volgorde en vertraging zijn vrij programmeerbaar zodat inschakelpieken kunnen worden vermeden en installaties probleemloos en centraal kunnen worden opgestart. Bediening en monitoring is zowel vanaf het frontpaneel als via de ingebouwde webserver mogelijk.
Lees verder »

PressBox

De AEM Pressbox is een volledig trafo gesplitst Mono / Stereo Persblok. Standaard is deze uitgevoerd met 16 uitgangen (andere aantallen op aanvraag), welke allen individueel met ground-lift schakelaar. Door de actieve scheiding van alle uitgangen is kortsluiting, retoursignaal of welke andere storing niet van invloed op de andere uitgangen.
Lees verder »

DC-Vlock

De DC-Vmounts zijn twee adapters voor de populaire V-Mount accu's, naar de gebruikelijke Hirose 4 connectoren. Beiden zijn uitgerust met een 3-positie schakelaar (All ON - Off - Main Only on) waarmee de kabel-uitgang (doorgaans de portable mixer) alleen, of alle uitgangen tegelijk aan en uit gezet kan worden. Alle uitgangen zijn apart voorzien van een automatisch resettende zekering.
Lees verder »

M1D-TF

De M1D is een uitermate populaire Line-array voor de nederlandse theater en AV markt. Omdat niet overal eenvoudig gevlogen kan worden is een All-In-One solution bedacht: afhankelijk van de gekozen lengte kunnen tot 13 M1D's worden getransporteert en deshwenst zonder verdere aanpassing aan de toneelrand worden geplaatst, of via de 4 oppikpunten kan de gehele array worden gevlogen.
Lees verder »

SoundCart Mixbox

De Mixbox is een extensie voor locatie-recorders als de SD788, welke zorg draagt voor communicatie en audiosignalen van en naar de Boom-op. Deze functionaliteit is doorgaans te vinden op mengtafels als de Sonosax SX-ST, echter met de (hoge kwaliteit van de) nieuwste recorders is het, op deze faciliteiten na, goed werken zonder deze prachtige, maar wel kostbare panelmixers.
Lees verder »

The Bomb

Custom made BlueTooth interface naar draadloos intercom systeem tbv Productie. AEM brengt o.a. met deze interface en de matrix het aantal "apparaten" aan de productie medewerker terug tot 2 in plaats van (tenminste) 4 stuks
Lees verder »

CH-Mon

Modulair afluistering- en batterij-laad systeem voor Overline draadloze intercom systemen. Maximaal 5 accusledes met laadindicatie. De afluisterunit maakt het mogelijk de audiosignalen van zowel toegepaste zenders als ontvangers individueel te monitoren. Zeker bij dynamische allocatie is deze functie bijzonder prettig.
Lees verder »

EditStation Monitor Controler

Custom made source selector van audio kanalen en externe bronnen. Kernwoorden: eenvoud, simpel, en toch makkelijk, maar wel goed. VCA gestuurd. In diverse varianten geproduceerd, inclusief Talkback intercom lijnen, met video displays (tbv voice over booths), met inerne luidspreker etc.
Lees verder »

VIP12

Monitor selector voor video Ingest station incl. spoorkeuze van het aageboden materiaal en GPIO remote control.
Lees verder »

Surround Switcher

Volledig discreet opgebouwde Surround Source Switcher voor 6 bronnen, deels gebalanceerde en deels ongebalanceerd, inclusief Bass Management insert met remote control.
Lees verder »

DME Controlers

Custom made Microprocessor controled User Interfaces in combinatie met Yamaha DME Digital Signal Processor.
Lees verder »

IFB zender

Microprocessor gestuurde UHF zender voor IFB toepassing. 50 mW ERP, 16 schakelbare kanalen in 24 mHz. Voldoet aan de ETSI.300.422 normering
Lees verder »

SixPack

Tailer-Made wand/buro montagedoos met 6 Neutrik-standaard gaten en krasvaste custum labeling mogelijkheid. Accepteert o.a. XLR, Opticon, Speakon, RJ45 en andere receptables.
Lees verder »

 

 

Staat er niet tussen wat u zoekt ?

 

Misschien kunnen wij het voor u maken ?

info@aem.nl

 

 

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits