Bazelmans AVR breidt verder uit

Waar veel ondernemingen pas op de plaatst maken, breidde Bazelmans AVR de faciliteiten uit met een filiaal in Amstelveen en investeerde opnieuw groots in Meyer Sound luidsprekers.
Het streven naar de hoogste kwaliteit in beeld en geluid is één van de belangrijke uitgangspunten van het bedrijf. Luidsprekersystemen van Meyer Sound passen hier optimaal bij. Nog niet zo lang geleden kozen eigenaar Wiljan Bazelmans en zijn collega’s voor het medium-sized M’elodie  array systeem met 600-HP subwoofers. Nu werd verder uitgebreid met de grotere broer het MICA high-power array systeem, 700-HP subwoofers  en de Galileo-616 system controller.

Accountmanager Aart Habraken:Als we extra materiaal inhuren, merken we hoe makkelijk het is dat alle luidsprekers van Meyer self-powered zijn. De kasten worden van voeding en signaal voorzien, de groene LED gaat aan en we hebben gegarandeerd exact dezelfde reproductie van geluid in alle line array elementen.”

Voor middelgrote- tot grotere producties van Bazelmans AVR kunnen zestien MICA’s met acht 700-HP subwoofers worden ingezet. Extra materiaal is makkelijk voorhanden vanwege de brede beschikbaarheid en de gegarandeerde uitwisselbaarheid van Meyer Sound luidspreker systemen. Met Bazelmans AVR toegevoegd aan het verhuurnetwerk zijn Meyer MICA systemen beschikbaar van Groningen tot Maastricht en van Maasdijk tot Veldhoven.

Eigenaar Wiljan Bazelmans:Bedrijfsmatig is investeren in Meyer Sound systemen gewoon een hele goede beslissing. De operationele kosten zijn laag, de waardevastheid is hoog, het is eenvoudig en snel aan te sluiten, we hebben geen losse extra 19” racks in onze opslag en op het podium, het is populair bij onze klanten en een bekend topmerk. Onze klanten stellen terecht hoge eisen aan de kwaliteit. Met Meyer spelen we daar optimaal op in en kunnen we ons onderscheiden. Het is goed om te weten dat de vraag naar Meyer Sound en MICA steeds groter wordt. Dit is voor ons de aanleiding om richting onze collega’s het totaalpakket extra onder de aandacht te brengen”.

Aart Habraken: “Met dry-hire gaan we heel serieus aan de slag. Europa wordt steeds kleiner, de populariteit van Meyer steeds groter”.

Bazelmans informatie via www.bazelmans.com

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits