Eerste Meyer Sound MINA installatie

De Goudse Schouwburg heeft een Meyer Sound systeem met onder andere het nieuwste line-array type MINA verkregen. In de grote zaal werd een uitgebreidt luistervergelijk georganiseerd, waarna de keuze op Meyer Sound viel.

Het links / rechts hoofdsysteem bestaat uit het conventionele type UPQ-1P. Twee voor de zaal en twee voor de balkons. Deze succesvolle opvolger van de CQ1 werd recent geïnstalleerd in o.a. Theater de Naald (beide zalen), De Tamboer (beide zalen), DeLaMar (Dresselhuys zaal) en Theater de Engelenbak.
Onder de zaal UPQ is een UPJ-1P infill gemonteerd, met geroteerde CD hoorn. Het gehele zaalsysteem hangt aan een custom railsysteem zodat de luidsprekers eenvoudig verplaatsbaar zijn voor smalle of brede toneeltoepassing.

De acht MINA line array elementen vormen het middencluster. MINA is de nieuwste aanvulling op de MILO familie en de laatste generatie line array technologie. Naast een REM-constant Q Waveguide hoorn zijn er twee 6,5" LF drivers geplaatst. De nieuw ontwikkelde Constant-Que hoorn zorgt voor een zeer egale verdeling van frequenties over het vertikale en horizontale vlak. Een drieweg digitale amp kan totaal bijna 1000 Watt leveren met 128dB SPL geluidsdruk over een ruime bandbreedte van 70Hz tot 17,5kHz. MINA is nog geen halve meter breed en weegt maar 18,7 kg met versterker en processor ingebouwd.

Het systeem wordt aangevult met 700-HP subwoofers, verschillende infills en frontfills en wordt aangestuurd via de draadloos bedienbare Galileo-616 DSP processor met externe preset selector.

 

 

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits