Endemol investeert in diverse audio-sets

lovewildVoor het door Endemol geproduceerde programma "Love in the wild" wat in de zomer van 2012 werd uitgezonden, heeft Endemol een aantal specifieke materialen aangeschaft om deze productie in het warme en vochtige Turkije te kunnen draaien.

 

Zo werden voor de zendersets de Voice Technologies VT506-water microfoontjes aangeschaft. Deze zijn bij uitstek geschik voor extreem outdoor gebruik zoals raften, zeilen, survivalen etc. vtwaterDe microfoon heeft een coating welke er voor zorgt dat water wat op de microfoon komt, snel weer wordt afgevoerd zodat de gewenste geluidskwaliteit weer snel terug komt als de microfoon uit het water komt.

 

aquapacOm de zenders te beschermen tegen water en vochtige situaties, werden deze verpakt in de zgn. Aquapac waterproof pouches. Zenders verpakt in deze waterdichte tasjes zijn zo beschermd tegen grote hoeveelheden water zoals dat bij zeilen, raften etc. voorkomt.

Voor de cameramicrofoons werd gekozen voor de VT5000 van Voice Technologies. Deze korte richtmicrofoon heeft een uitstekende klank, is licht gewicht en heeft voor gebruik op de camera een gewenste richt-karakteristiek. Naast dat deze microfoon op de camera wordt gebruikt, is deze microfoon ook prima geschikt om mee te hengelen. Als ophanging en windbescherming werd gebruik gemaakt van de Rycote Softie kits, als hengels werden gebruikt de Rycote boompoles.

rycotesetrycoteboom

vt5000

Voor alle camerasets werden de bovenstaande materialen aangeschaft en ingezet tijdens de productie voor "Love in the wild", gepresenteerd door Froukje de Both.

 

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits