Hoens Broadcast Facilities kiest Wisycom

hoens logoFebruari 2011. Hoens Broadcast Facilities (Loosdrecht) heeft gekozen voor een complete WISYCOM oplossing voor haar draadloze microfoons, met name voor haar meer-camera programma's zoals "De rechtbank", "DNA onbekend" en het door RTL 4 uitgezonden programma "Top Chef".

topchefMet name de flexibele inzetbaarheid van het systeem, alsmede de mogelijkheid om op locaties de bruikbare frequenties te bepalen door middel van een frequentiescan waren bepalend in de uiteindelijke aanschaf. Daarnaast heeft Hoens Broadcast Facilities  ook nog geïnvesteerd in een bedraad en draadloos intercom systeem om zo de communicatie tussen regie en camera soepel te laten verlopen.

Hoens Broadcast Facilities stelde een systeem samen met MRK950-EX ontvangers, MTP30 miniature beltpacks en DPA 4061 miniatuur microfoons. Een speciale flightcase werd voor ze ontworpen waardoor ze alle materialen zoals microfoontjes, antennes, bekabeling en zenders binnen handbereik hebben en het systeem (door het ontwerp van de case) binnen 2 minuten operationeel is.flightcase hoens

www.hoens.tv

www.wisycom.com

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits