Hoens Broadcast Facilities kiest Lectrosonics voor ENG sets

hoenslogoHoens Broadcast Facilities in Loosdrecht heeft ter vervanging van hun huidige zendersets gekozen voor de nieuwe Lectrosonics SRA Dual Diversity ontvangers in combinatie met de SMB miniatuur beltpack zenders.

Keuze
mooistemeisjeNa afweging van diverse merken en typen is besloten dat Lectrosonics  de beste keuze is voor de Hoens ENG ploegen en hun werkzaamheden voor programma's als: Ik Vertrek, Try Before You Die, DNA Onbekend, Hand van de Meester, Help Mijn Man Is Klusser en Het Mooiste Meisje van de Klas.

De compacte SRA ontvanger beschikt over 2 volledig onafhankelijk ontvangstkanalen voor twee beltpack zenders. Zo blijft de set compact en lichtgewicht.

Naast de keuze voor de functionaliteit en robuustheid van de Lectrosonics zendersets, is de keuze van Hoens Broadcast Facilities ingegeven door de op hande zijnde frequentie wijziging. Zoals bekend zal het spectrum vanaf 790MHz en hoger voor draadloze microfoons komen te vervallen. Alle apparatuur die nog wel daarin functioneert zal dus moeten worden vervangen. Hoens Broadcast Facilities heeft besloten niet af te wachten en heeft na diepgaande evaluatie tussen verschillende merken, gekozen voor Lectrosonics.

 

hoenssets srasetNieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits