Limited Label vervangt ENG sets voor Wisycom sets

limlabprodMei 2011. Omdat de verouderde ENG sets tijdig moesten worden vervangen, ook met de opkomende frequentiewijzigingen, heeft Limited Label flink geinvesteerd in Wisycom draadloze zendersets. Zo werd gekozen voor de MCR41 en MCR42 dual-channel ontvangers, de MTP30 beltpack zenders en de MTH300 handzenders. Omdat er voor de programma's die Limited Label maakt (zoals bijv. Ali B Op Volle Toeren, Eigen Huis en Tuin, Hi Ha Hondelul etc) de lat soms hoog ligt voor de te gebruiken techniek, is in navolging op hun eerdere investering in een Wisycom studiorack, gekozen voor een Wisycom oplossing.

FrankVugs                       backplate    

Frank Vugs, directeur Limited Label: "Door hun brede schakelbereik zijn deze sets niet alleen in heel Nederland, maar wereldwijd inzetbaar. Niet alleen vandaag, maar gechikt voor de komende jaren. Een weloverwogen investering dus." 

 

edit mei 2012: - Na ruim een jaar van intensieve samenwerking hebben Viditech, Limited Label en Beta Beat besloten om hun bedrijven per 1 juni 2012 definitief op te laten gaan in Facility House. Dit bedrijf werd vorig jaar opgericht om klanten in de televisiemarkt een full-service aanbod te kunnen doen: multicamera-, ENG- en postproductie-diensten.

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits