Meyer, Riedel en Yamaha voor De Naald

Louter goede ervaringen vanuit de kleine zaal, met een in januari 2009 geïnstalleerde UPQ/USW installatie, was de reden om ook voor de grote zaal te investeren in Meyer Sound. Verschillende modellen werden vergeleken, waaruit naar voren kwam dat de nieuwe UPQ-serie de beste keuze is voor niet alleen theater- maar ook film-geluid.

Toneelmeester Albert Löbker: “Voor de kleine zaal hebben we eerder de gevestigde merken vergeleken en kwamen tot de conclusie dat de UPQ uniek is. De veelzijdigheid maakt de systemen niet alleen geschikt voor het stevige werk, ook de hoge spraakverstaanbaarheid en het laag van de sub is verbluffend”.


Totaal werden tien UPQ-1P luidspreker systemen geleverd, geïnstalleerd als Links/Rechts hoofdsysteem en Middencluster, met als delay's UPJ-1P en frontfill MM-4. 700-HP subwoofers zijn gevlogen opgesteld waarmee alle luidsprekerbronnen de best mogelijke verdeling van energie genereren.

Naast luidsprekersystemen werd een Yamaha M7CL-32 digitale mengtafel geleverd, uitgevoerd met het digitale multikabelsysteem van Riedel Rocknet. Twee stageboxen voorzien totaal in 32 Inputs en 16 Outputs over standaard CAT-5 bekabeling. Het Riedel Rocknet systeem is in een lus aangelegd en hierdoor volledig redundant.

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits