Meyer Sound

Meyer Sound (Berkeley, CA, USA) behoort ruim 30 jaar tot de top op het gebied van luidsprekersystemen. De constante zoektocht naar lineare audio reproductie en een blanco geluidscanvas voor de creatieve technicus, wordt internationaal erkend door toonaangevende theater- en concertzalen, Touring- en AV bedrijven, Broadway en West-End shows, musea en entertainment-parken, enzovoort, enzovoort.

Over Meyer Sound

30 jaar na de introductie van de revolutionaire UPA luidspreker (het eerste processor-gestuurde systeem) is Meyer Sound een bron van innovatieve oplossingen.
Uiteraard luidsprekers, maar ook geavanceerde processoren, digitale netwerken en electronisch variabele akoestiek.
Lees verder »

Meyer Sound luidsprekers huren?

Meyer Sound is nationaal en internationaal breed verkrijgbaar bij verhuurbedrijven. Van een enkele UPM tot aan 198 LEOPARD's voor een groot festival. Klik voor een overzicht van Nederlandse verhuurbedrijven waar u Meyer Sound luidsprekers en processors kunt huren.
Lees verder »

Meyer Sound Line-array

De LINE ARRAY serie van Meyer Sound verzorgt een ongekend hoge geluidsreproductie. Of het nu gaat om het geluid in een kerk, bij een kleine cabaret voorstelling, een grote AV presentatie, een festival of als PA in grote stadions, voor elke toepassing is er met de Meyer Sound LINE ARRAY luidsprekers wel een passend luidspreker-systeem te vinden.
Lees verder »

Meyer Sound Ultra

De Meyer Sound luidsprekers uit de ULTRA serie zijn voor allerlei toepassingen bruikbaar. Deze "point-source", full-range luid- sprekers zijn er in 4 verschillende segmenten: high-power floor monitors, plafond installatie luidsprekers, miniatuur luidsprekers en de compacte all-round luidsprekers in diverse afmetingen.
Lees verder »

Meyer Sound LF

Als aanvulling op de LINE-ARRAY en ULTRA serie, heeft Meyer Sound subs in de LF serie. Deze kunnen in combinatie met een array worden gevlogen of als basis dienen voor een ground-stack.
Lees verder »

Meyer Sound CAL

Actieve "beam-steering" luidsprekers. Voor plaatsen waar een specifieke geluidspreiding gewenst is, zoals een vertrekhal van het vliegveld, kerken,congrescentra en winkelcentra.
Lees verder »

Meyer Sound Beam

Long-throw luidsprekers. Met behulp van deze luidsprekers kunnen afstanden worden overbrugt die niet haalbaar zijn met enig ander type luidspreker. Met name voor de midden en hoge tonen.
Lees verder »

Meyer Sound Cine-Studio

Voor toepassingen in recording studios, post-productie studios of bioscopen, heeft Meyer Sound de Cine-Sound luidspreker lijn. Met luidsprekers voor surround weergave, achter het doek, en als effect en laag frequent weergave heeft Meyer Sound de juiste hoogwaardige oplossing.
Lees verder »

Meyer Sound Create

Met de Create hardware en software producten van Meyer Sound kunnen geluidssytemen optimaal worden ontworpen, ingeregeld en gecontroleerd. Create geeft een platform voor akoestische ontwerpen, system design en line-array configuratie. Zo zijn de Galileo en Callisto 616 zeer krachtige DSP systeemprocessoren. Geavanceerde filtermogelijkheden, routing van in- en outputs en intuitieve bediening maken deze units de juiste keuze voor ge- bruik bij Meyer Sound en niet-Meyer Sound gebaseerde luid- spreker systemen. SIM3 is de derde generatie Source Independent Measurement systeem voor de veeleisende system-tech.
Lees verder »

Meyer Sound Acoustic

Constellation biedt ongekende vrijheid voor architecten en schouwburg directeuren door geloofwaardige electronisch variabele akoestiek. Libra is een acoustisch paneel met print, bedoel als geluidsabsorber.
Lees verder »

Meyer Sound Power

In aanvulling op de Meyer Sound ULTRA serie zijn er diverse accessoires in de POWER serie die extra mogelijkheden biedt aan de ULTRA luidsprekers. Daarnaast voedingsmodules voor self-powered luidsprekers die gebruik maken van DC en audio over één enkele aansluitkabel.
Lees verder »

Meyer Sound Productgroepen

Een overzicht van het hele actuele producten pakket van Meyer Sound, met UTRA, LINE-ARRAY, LF, BEAM, CINE-STUDIO en CAL luidsprekers, en daarnaast processors en akoestiek oplossingen.
Lees verder »

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits