NeoPax

neopaxlogoNeoPax maakt neopreen banden die met name geschikt zijn om zenders onder de kleding te plaatsen. In het theater of op de filmset, deze banden bieden overal een welkome uitkomst als het gaat om het plaatsen van zenders bij bijvoorbeeld acteurs of spelshowkandidaten.

hithiDe banden zijn elastisch en "kleven" door middel van klitteband op de band zelf, waardoor een soort van "one-size-fits-all" systeem ontstaat. Er zijn geen verschillende maten, je kunt de band per persoon op de gewenste maat vastzetten. Voor degene die toch een maatje groter wensen, is er de Big-Boy, een XL uitvoering van de standaard band.

De zenders kunnen met behulp van de NeoPax banden onzichtbaar onder de kleding worden gedragen; ze zitten comfortabel en blijven ze goed op hun plaats. De zender zit opgeborgen in de band zelf, dus er zijn geen losse tasjes die heen en weer kunnen schuiven. De banden kunnen gewassen worden en hergebruikt.

Er zijn 3 type banden: voor rond je middel, om je enkel en om je dijbeen. Deze types zijn leverbaar in 3 kleuren: zwart, wit en beige.

Hieronder de 3 types:

waistnudewasitblackwaistwhite

 

 

 

 

 

 

thighnthighblackthighwhite

 

 

 

 

 

 

anklenudeankleblackanklewhite

Nieuwsflits

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

The Waterhole investeert wederom in Meyer Sound. ...

Filmfestival met Meyer Sound Leopard ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits