Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound

In de bekende Pieterskerk in Leiden, een prachtige gotische kathedraal en nationaal erfgoed uit de 14e eeuw, werd in het voorjaar van 2017 een zeer geavanceerd Meyer Sound luidspreker systeem geinstalleerd. 

De voltooide installatie beschikt over een CAL 32-kolom luidspreker met geavanceerde digitale beam steering, twee UPM-1P en twee UPJunior- luidsprekers, plus 12 UPJunior-XP en 20 UPM-1XP IntelligentDC-luidsprekers. 

De exclusieve IntelligentDC-technologie van Meyer Sound, die 48 VDC-voedingen op afstand gebruikt, combineert het installatiegemak van laagspanningssystemen met de superieure geluidskwaliteit van de self-powered luidsprekers. Een Galileo GALAXY netwerkplatform werd door AEM geprogrammeerd voor signaalverwerking en matrixing.

Hoewel het een zeer geavanceerd systeem is, heeft AEM in samenwerking met de Pieterskerk de hele set zo geprogrammeerd dat met een simpele klik op een touchscreen, de hele installatie gebruiksklaar staat. Zo kan eenvoudig van de ene set-up naar de andere set-up worden overgeschakeld, want de geluidsinstallatie is multifunctioneel en daardoor breed inzetbaar.

pieterskerkcal

https://meyersound.com/news/pieterskerk/

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits