RFvenue

rfvenuelogoRFvenue is een Amerikaanse producent van specifieke antenne oplossingen. De producten kenmerken zich door een ontwerp dat anders is dan alle andere antenne fabrikanten.

Het RFvenue productenpakket bestaat uit de volgende artikelen:

RF Spotlight

Om er voor te zorgen dat er zo weinig mogelijk externe stoorsignalen binnenkomen op je ontvanger, is de RF Spotlight de ideale oplossing. De RF Spotlight is een antenne die plat op de grond in de buurt (40m) van de gebruikte zenders wordt geplaatst.
Lees verder »

Diversity Fin

Betere ontvangst in minder ruimte. Twee verschillende antenne elementen (dipole en sharkfin) zijn verenigd in één antenne, en is te gebruiken in combinatie met alle ontvangers ongeacht merk of type tussen 470 - 740Mhz.
Lees verder »

CP Beam antenna

Heel bijzonder: een inklapbare richt-antenne! De CP Beam antenne is een lichtgewicht antenne die in zijn geheel kan worden ingeklapt om zo compact te worden opgeborgen.
Lees verder »

CX-22 Ceiling Mounted Antenna

De CX-22 heeft dezelfde karakteristieken als de RF Spotlight, dus pikt deze antenne signalen binnen een range van 50m op. De RF spotlight is voor gebruik op de vloer, de CX-22 is voor montage tegen het plafond.
Lees verder »

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits