Sound Devices

Sounsetjed Devices is hèt toonaangevende merk voor portable mixers en recorders. Innovatieve mogelijkheden, uitstekende geluidskwaliteit, maximale betrouwbaarheid èn een betaalbaar prijskaartje hebben geholpen de reputatie te vestigen.

Field Recorders | Field Mixers | Headphone Amps
 Mic PreAmp | Computer Audio | Accessoires

d

Field Recorders

Sound Devices is dé fabrikant van professionele audio recorders op de set en in het veld. De 744 was indertijd een revolutie door ongekend gebruiksgemak, geweldige pre-amps, robuustheid van noordpool tot in de ruimte, en eindeloze hoeveelheden blockbuster speelfilms, documentaires, road-movies, en TV programma's.

De huidige serie Recorders bestaat uit innovatieve MixPre3 en MixPre6 audio-recorder/mixer/USB-interface (Kashmir™ Pre-amps, , de film-industrie standaard en multi-award winning 788-SSD (12 track, portable, Timecode, optioneel fader-extensies) en de 970/Pix270 half-19" multitrack recorders (64 sporen: MADI + DANTE)

De verschillen zijn de afmetingen, aantal tracks en beoogde toepassing. Alle Sound Devices delen een volledig metalen chassis, hoogwaardige pre-amps en de betrouwbaarheid welke professionals verwachten, alsook de gratis Wingman remote App en/of  Wave Agent software.

  

Lees verder...

d

Field Mixers

Sound Devices 6-Series MixerCorders en de 552 / 302 mixers zijn dé industriestandaard voor portable gebruik. Van de compacte 633 mixer met 6 inputs en 10 sporen audio recorder met volledige Tijdcode, tot het vlaggeschip en Awardwinning 688 (o.a. La La Land, Breaking Bad, Game of Thrones en honderden andere speelfilms, reality TV programma's).

Lees verder...

 

d

SD Computer Audio

De USB-Pre2 is een High-Spec professionele USB-Audio interface: de ideale partner voor bijv. SIA Smaart meet software. Compact, build-for-the-road, hoogwaardige pre-amps en AD/DA converters, met zowel Mac als PC programmatuur

Daarnaast heeft Sound Devices in eigen beheer een software applicatie ontworpen, genaamd Wave Agent. Deze software is heel handig om op een eenvoudige manier WAV bestanden af te spelen en de metadata aan te passen.

Lees verder...

 

d

Sound Devices Accessoires

Voor de mixers en recorders van Sound Devices zijn verschillende accessoires verkijgbaar. Zo zijn er tassen in diverse uitvoeringen, allerlei aansluitkabels, voedingskabels en adapters, boomfaders, tijdcode kabels en losse onderdelen als faderknoppen leverbaar.

Lees verder...

 

d

Sound Devices Headphone Amps

headampsDe HX-3 en de MM-1 zijn handige, compacte en lichtgewicht koptelefoonversterkers. De HX-3 is een specifiek 1 x 3 (stereo) distributie apparaat, terwijl de MM-1 naast de koptelefoonversterker ook een microfoon versterker heeft waardoor deze uitermate geschikt is voor de boom-operator.

Lees verder...

 

d

Mic Preamps

Sound Devices MP-1

    mp1

De MP-1 is een 1 Kanaals pre-amp, uitgevoerd op gebalanceerde XLR's. Met schakelbare limiter, fantoom voeding en laag-af filter. De MP-1 werkt op 2x AA batterij is ook werkzaam bij externe spanning (5-14V). store

Technische specificaties

d

 

Over Sound Devices
Het Amerikaanse Sound Devices is een grensverleggende, innoverende fabrikant van professionele portable audio, en sinds 2011 video apparatuur. Vanaf dag één heeft een combinatie van intensief contact met gebruikers in het veld en moderne productiemethoden, SD in staat gesteld innoverende producten te introduceren met een vernieuwende, scherpe prijsstelling.

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits