Swit

swit logoSWIT Electronics is een fabrikant van hoogwaardige, innovatieve produkten zoals professionele broadcast video accu's, accu laders, camera lampjes, diverse adapters en LCD monitoren.

Het bedrijf is gevestigd in 1996 en de fabriek ligt in oostelijk China waar de gehele produktie plaats vindt.
Na eerst de Chinese markt succesvol te hebben voorzien van broadcast accu's en laders, zijn deze produkten nu ook wereldwijd verkrijgbaar.
Door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe technieken en nieuwe producten, loopt SWIT voorop met hun steeds uitgebreidere productpakket. Zo maken zij een camera accu met een capaciteit van 190Wh, iets dat slechts weinige andere fabrikanten in het pakket hebben.

NP1 accu's en laders

SWIT Electronics maakt al vele jaren NP1 type accu's. De laatste jaren zijn dit voornamelijk de Li-Ion 73Wh accu's. De bijbehorende 2 kanaals lader is een klein model, dat met een 110-230V ingang wereldwijd is te gebruiken.
Lees verder »

V-Lock en AB accu's en laders

Swit Electronics maakt zowel voor de Anton Bauer Gold mount als de Sony V-mount, welke te vinden zijn op de meeste professionele camera's, accu's en laders.
Lees verder »

DV accu's en laders

Voor de diverse typen DV camera's maakt SWIT lichtgewicht accu's met een hoge capaciteit.
Lees verder »

LCD Monitors

Swit Electronics maakt diverse afmetingen LCD monitors, die te gebruiken zijn in combinatie met camera's of DSLR's. Op de achterzijde kan een accu worden geplaatst waarmee de monitor van spanning wordt voorzien.
Lees verder » 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits