Tour Grand Depart met Meyer Sound

Voor de grand depart van de Tour de France 2010 in Rotterdam werd Generations Light & Sound door JVR ingeschakeld om langs het gehele tijdrit parcours hoogwaardige audio te faciliteren.
Met een totale lengte van 9,8 km parcours en een aantal VIP tenten langs de route was dit logistiek gezien een grote uitdaging. Mede dankzij de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de Meyer Sound materialen verliep de productie vlekkeloos.

Naast maar liefst 112 UPA-1P en UPA-2P luidsprekersystemen werden nog eens 90 andere typen ingezet. Waaronder line array typen MILO, MICA en M'elodie en conventionele luidsprekers MSL4 en MSL3.

Tijdens de officiële start op de Erasmusbrug werd in 2 uur tijd midden op de brug een compleet podium met MICA arrays gebouwd om de Koninklijke Marinierskapel uit te versterken. FOH technicus Lex van Diepen van de Marinierskapel was zeer te spreken over het Meyer Sound MICA systeem en verheugt zich al weer op de volgende productie met Meyer Sound.

Generations Light & Sound uit Maasdijk is één van de grotere verhuurpartners van Meyer Sound binnen Nederland. Het voorzien van uitgebreide systemen voor grootschalige evenementen is een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Zo waren zij eerder verantwoordelijk voor het succesvolle geluidsysteem bij de Rotterdam Red Bull airrace, waar meer dan 700.000 toeschouwers op af kwamen.

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits