TP6X16A

De TP6X16A is een geavanceerde hoog-vermogen spanningsdistributie unit. De unit biedt 6 individueel beveiligde, sequentieel in te schakelen 230VAC spanningsgroepen, allen met volledige 16A capaciteit. Volgorde en vertraging zijn vrij programmeerbaar zodat inschakelpieken kunnen worden vermeden en installaties probleemloos en centraal kunnen worden opgestart. Bediening en monitoring is zowel vanaf het frontpaneel als via de ingebouwde webserver mogelijk.

Alle output-groepen zijn individueel gefilterd (2x een 3 fase EMI/RFI filter) en beveiligd tegen overspanning cq piekspanning op het net. De volgorde van inschakelen is vrij te kiezen, net als de inschakelvertraging tussen de groepen. Deze kan aangepast worden tussen 0,25 sec en 30 sec. Maximaal twee outputs kunnen geïsoleerd worden van de unit en continu op spanning staan.

De ingebouwde webserver zorgt dat het apparaat via een standaard ethernet netwerk volledig aanstuurbaar en uitleesbaar is, desgewenst via het internet. Toegang en permissies zijn password protected. Op de webpagina kan het stroomverbruik per groep worden uitgelezen.

De TP6X16A is een standaard product dat doorgaans uit voorraad leverbaar is

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits