Verhuur

AEM Dry Hire verhuurt een breed pakket aan pro audio materialen voor losse inhuur. Van complete zendersets tot Overline intercom sets, van exclusieve studio microfoons tot digitale mengtafels, van cue-oortjes tot portofoons. Onder AEM Projects worden producties zowel qua benodigde technische als personele invulling afgestemd op uw event en als totaalopdracht uitgevoerd. Een van de specialismen van AEM zijn (draadloze) audio verbindingen en productie communicatie, onder de vlag AEM ShowComms. Snel veranderende wetgeving, technische ontwikkelingen en steeds zwaardere eisen maken menig productie afhankelijk van een betrouwbare werking van de draadloze systemen. AEM beschikt over zowel de apparatuur als de ervaring om problemen voor te blijven.

Speciaal voor klanten die materialen willen huren, hebben we een uitgebreid overzicht met de beschikbare materialen en de kosten (dagprijs) voor deze materialen. Dit overzicht vindt u op:

 

                 www.audiorentals.nl

 

Draadloze Microfoons & Event Intercoms

Complexe (draadloze) intercom systemen en zenderco
Lees verder »

Projects & Events

Volledig door AEM verzorgde opdrachten voor zaalversterking tbv. bijeenkomsten, presentaties en TV-registratie. Speciale aandacht voor spraakverstaanbaarheid en spektakel, maar soms ook soberheid en discretie.
Lees verder »

De speciale "verhuur" kleine lettertjes. Lees ze aandachtig !
Lees verder »

Nieuwsflits

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

The Waterhole investeert wederom in Meyer Sound. ...

Filmfestival met Meyer Sound Leopard ...

NAB 2016 - nieuwe producten ...

Wim Pel Productions bv - Meyer Sound ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits