Zaxcom

zaxcomlogo

Zaxcom is zondermeer één van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van locatie audio. Al in 1997 introduceerde Zaxcom de eerste portable Hard-Disk recorder (4 sporen + TC), die zijn tijd ver vooruit was. Met de Digital Wireless serie introduceert Zaxcom opnieuw een opmerkelijke innovatie: een digitaal, draadloos microfoon systeem met geïntegreerde audio recorder op SD cards. Daarnaast biedt Zaxcom de mogelijkheid om een stereo signaal te versturen met één beltpackzender, handig om het signaal vanuit de mixertas naar de camera te sturen. In 2011 introduceert Zaxcom de Nomad, een portable CF recorder. De Nomad is er in verschillende varianten; meer info op de Nomad product pagina.

De Zaxcom produkt groepen:

Portable Recorder | Mixer - NOMAD & MAXX

Portable lokatie mixer/recorders met mic, line en digitale ingangen. 4-12 recording tracks. Tijdcode, ZaxNet en andere geavanceerde feartures
Lees verder »

Zaxcom Digital Wireless

Digitale zender / ontvanger systemen met ingebouwde microSD recorders waardoor de zender niet alleen een zender is maar ook een WAV audio recorder ..
Lees verder »

Zaxcom Miniature Recorders

Kleine beltpack recorders waarop een standaard revermicrofoon kan worden aangesloten. De opname kan via tijdcode gesynchroniseerd worden.
Lees verder »

Zaxcom Accessoires

Fader panels, touch screens, remote control etc.
Lees verder »

 

logo

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits